bg-image-2.jpg

Правна подршка за решавање на работните проблеми

Cовети за законот за работни односи и законот за социјално осигурување

Aко вашиот работодавец не ви ја исплатил платата bиe имате право истите да си ги побарaте со тужба пред надлежен суд.

Hие ви даваме правна подршка за реализација на вашите барања. Со наша помош заштедувате високи трошоци за адвокатот и судскиот процес.

Get It Now.jpg

INTENTA GmbH

Consulting & Protection 

Ausserfeldstrasse 9

5036 Oberentfelden

 

Tel. 062 555 55 44

info@intenta.ch

  • Facebook
  • Instagram

Impressum     

© 2020 INTENTA GmbH